Mikroverenkierto on jakelujärjestelmä, joka huolehtii jokaisen kehomme solun ravinteiden ja hapen saannista ja aineenvaihduntatuotteiden poistamisesta. Turvotus, epämääräiset kiputilat, väsymys ja energiatason lasku ovat tyypillisiä mikroverenkierron häiriöistä kertovia oireita. Ennaltaehkäisyn lisäksi fysikaalinen verisuoniterapia eli BEMER-hoito sopii tukihoidoksi lääketieteellisille hoidoille. Terapia auttaa kehoa toipumaan erilaisista stressi- ja kuormitustilanteista ja se nopeuttaa traumojen ja leikkausten jälkeistä toipumista sekä urheilusuorituksen jälkeistä palautumista. Hoito sopii kaikenikäisille ja kuntoisille; myös eläimet hyötyvät hoidosta.

 

Fysikaalinen verisuoniterapia eli BEMER-hoito suunnitellaan asiakkaan kunnon ja tarpeen mukaan. Hoito kestää muutamasta minuutista lähes puoleen tuntiin. Hoito annetaan isolla hoitoalustalla ja lisäksi voidaan käyttää kohdennettuja hoitoja. Hyvä hoitovaste saadaan noin kolmella käyntikerralla per viikko usean viikon ajan. Paras hoitovaste saadaan, kun laite on asiakkaalla kotona ja sitä käytetään aamuin illoin annettujen ohjeiden mukaisesti.

 

Terapia täydentää tehokkaasti kliinisiä hoitomuotoja ja sopii monien kroonisten sairauksien tukihoidoksi. Osta omaksi tai vuokraa ja kokeile. Opastan ja neuvon sinua laitteen käytössä.

 

TARINAT

Asiakaskokemuksia  fysikaalisesta BEMER-terapiasta voit lukea blogista hellisolujasi.fi

 

INFOTILAISUUDET

Olet tervetullut vieraakseni isommilla paikkakunnilla järjestettäviin asiakastilaisuuksiin, joissa eri teemoin käsitellään terveyttä erityisesti mikroverenkierron kannalta ja perehdytään fysikaaliseen verisuoniterapiaan terveyden tukena. Aika- ja paikkakuntatiedoista ole yhteydessä minuun.

 

Virtaa ja enemmän energiaa! Voi hyvin.