Young Living on  johtava eteeristen öljyjen tuottaja. Siemenestä sinettiin -prosessi varmistaa, että saat aina tasalaatuiset ja puhtaista raaka-aineista tislatut 100 % eteeriset öljyt.

 

Rakkaudella kerätyistä viljellyistä ja villinä kasvaneista kasveista, yrteistä ja puista valmistetut eteeriset öljyt ovat väkeviä kasviuutteita, joita tuotetaan höyrytislauksella, kylmäpuristuksella tai pihkaa juoksuttamalla. Nämä puhtaat eteeriset öljyt ovat todella paljon voimakkaampia kuin kasvit, joista ne on  uutettu.

 

Saatavilla on satoja yksittäisiä öljyjä,  tarkoin mietittyjä öljysekoituksia ja öljyjä sisältäviä tuotteita.  Kaikissa tuotteissa on juuri oikea luonnollisten ainesosien koostumus, joka maksimoi tuotteiden vaikutukset. Eteeriset öljyt soveltuvat jokaiseen päivään ja moniin eri tilanteisiin, niin aromaterapiaan, henkilökohtaiseen kauneudenhoitoon kuin kodin puhtaanapitoon.

 

Käytä päivittäin omien tuntemuksien ja fiiliksen mukaan. Helpoin tapa on laittaa öljypisarat diffuuseriin ja levittää öljyn taikaa huoneilmaan.

 

Tutustu eteerisiin öljyihin täältä.

 

ÖLJYMATKA ALKAA PREMIUM ALOITUSPAKKAUKSESTA!

Aloituspakkaus on edullisin tapa aloittaa tutustuminen eteerisiin öljyihin. Se sisältää 12 eteeristä öljyä (5 ml) ja diffuuserin, kaksi pussia Ningxia-juomaa, minipulloja, roll’on korkin ja esitteitä. Valitset vain, millä diffuuserilla aloituspakkauksen haluat: Aria, Dewdrop (suosituin) vai Desert Mist.

Voit myös hankkia Thieves-aloituspakkauksen, mikä on ensimmäinen askel kohti kemikaalitonta kotia tai tilata Ningxiaa, jos suurin muutostarpeesi liittyy ravintoon.

Aloituspakkaus on järkevä. Öljyt toimivat eri lailla eri ihmisillä. Jos Laventeli on minulle paras iltaöljy, niin sinä saatatkin saada paremmat unet Piparmintulla. Aloituspakkauksesta löydät ne öljyt, jotka toimivat juuri sinun elämäntilanteessasi parhaiten.

Aloituspakkaus on monipuolinen. Aloituspakkauksen 12 eteeristä öljyä (arkiöljyt) tukevat luonnollisesti kehoasi ja mieltäsi. Esimerkiksi Thieves tukee immuunipuolustusta ja Peppermint virkistää ajattelua. DiGizestä tykkää ruoansulatus ja PanAway on lihashuollon luottotykki. Laventeli tyynnyttää, Frankincense kirkastaa ihoa ja RC tukee hengitysteitä. Ja sitruunaöljyllä puhdistuu paitsi keho, myös koko koti.

Öljyt vaikuttavat meihin hyvin monella eri tavalla: kemiallisesti kehon eri osissa ja tuoksuina tunnetasolla, mutta myös henkisellä ja energioiden tasolla. Sen takia niillä on kyky johdattaa sinua kohti omaa parastasi ja parasta mahdollista elämää.

Jäsenedut

Kun liityt Young Livingin jäseneksi, saat ensinnäkin kaikki tuotteet 24 % vähittäismyyntihintoja edullisemmin! Sen lisäksi

 • Voit tilata mitä haluat silloin kun haluat niin kauan kuin haluat ilman sitoumuksia tai lisämaksuja.
 • Voit hyödyntää määräalennuksia kuukausittain vaihtuvien ilmaisten tuotteiden muodossa.
 • Voit saada 10/20/25 % lisäalennuksia ER-palkkiopisteinä ja lahjaöljyjen muodossa. (Kun liityt kuukausitilausohjelmaan eli Essential Rewards)
 • Pääset mukaan sadonkorjuumatkoille ympäri maailmaa.
 • Pääset koulutuksiin Suomessa ja ulkomailla.
 • Voit saada Young Livingiltä lisäansioita tai öljyistä kokonaan uuden ammatin.

Ennen kaikkea öljyt tukevat terveyttäsi ja parasta mahdollista elämää tavoilla, joita et välttämättä etukäteen arvaa. Ja se on öljymatkalla kaikkein jännittävintä!

Aloituspakkausvaihtoehtoja on viisi

1. Premium Aloituspakkaus Dewdrop-diffuuserilla # Tilausnumero 546340, 175,77 €

2. Premium Aloituspakkaus Aria-diffuuserilla # Tilausnumero 546540, 285,51 €

3. Premium Aloituspakkaus Desert Mist-diffuuserilla # Tilausnumero 31809, 175,77 €

4. Premium Aloituspakkaus NingXia # Tilausnumero 546740, 186,93 €

5. Premium Aloituspakkaus Thieves # Tilausnumero 546640, 175,77 €

Lisäksi suosittelen tilaamaan meidän V6-kasviöljyn (tilausnumero 303108, hinta 26,60 €), jolla laimennat eteeriset öljyt. Tilaa myös ilmainen tuoteopas vaikkapa ystävälle annettavaksi, tilausnumero 84940P.

Hintoihin lisätään toimituskulut ja tuotteet tulevat suoraan kotiisi (DHL). Hintatiedot 1.4.2020, muutokset mahdollisia.

Öljyjen käyttö on helppoa! Saat minulta aloitusoppaan, jolla pääset alkuun. Olen mielelläni apunasi ja tutustutan sinut myös erilaisiin fb-ryhmiimme, joihin voit liittyä oman mielenkiintosi mukaan. Ne ovat tulvillaan informaatiota ja käyttäjäkokemuksia. Saat nopeasti apua erilaisiin kysymyksiin kokeneilta öljyilijöiltä.

Liity mukaan ja aloita matkasi luonnollisempaan ja puhtaampaan elämäntapaan NYT. Ihana saada sinut mukaan!

 

OHJE: Jäseneksi liittyminen ja tilaaminen:

 1. Kirjaudu www.youngliving.com/fi_FI
 2. Klikkaa liity jäseneksi
 3. Kenen kautta tutustuit Young Livingiin? Laita täppi kohtaan Sain kutsun jäseneltä ja minulla on hänen tunnusnumeronsa (ID
 4. Kirjoita molempiin kohtiin YL tunnukseni 12988403
 5. Valitse Premium Aloituspakkaus
 6. Vahvista automaattinen toimitus, mikäli haluat mukaan Essential Rewards eli palkkiopisteohjelmaan
 7. Jatka ostoksia, mikäli haluat tilata esim. V6-öljyn, tuoteoppaan tai jotain muuta
 8. Jatka ja täydennä yhteystiedot ja maksutiedot, valitse käyttäjätunnus (useimmiten sähköposti) ja salasana sekä PIN-koodi. Kirjoita nämä itsellesi talteen! Käytät niitä, kun kirjaudut YL:n virtuaalitoimistoon, jossa teet tilauksia, muutoksia, löydät paljon infoa ym.
  Sait oman jäsennumeron! Ota se talteen ja opettele ulkoa!

Tervetuloa mukaan! Ihanaa öljymatkaa Sinulle!