Young Living on  johtava eteeristen öljyjen tuottaja. Siemenestä sinettiin -prosessi varmistaa, että saat aina tasalaatuiset ja puhtaista raaka-aineista tislatut 100 % eteeriset öljyt.

 

Rakkaudella kerätyistä viljellyistä ja villinä kasvaneista kasveista, yrteistä ja puista valmistetut eteeriset öljyt ovat väkeviä kasviuutteita, joita tuotetaan höyrytislauksella, kylmäpuristuksella tai pihkaa juoksuttamalla. Nämä puhtaat eteeriset öljyt ovat todella paljon voimakkaampia kuin kasvit, joista ne on  uutettu.

 

Saatavilla on satoja yksittäisiä öljyjä,  tarkoin mietittyjä öljysekoituksia ja öljyjä sisältäviä tuotteita.  Kaikissa tuotteissa on juuri oikea luonnollisten ainesosien koostumus, joka maksimoi tuotteiden vaikutukset. Eteeriset öljyt soveltuvat jokaiseen päivään ja moniin eri tilanteisiin, niin aromaterapiaan, henkilökohtaiseen kauneudenhoitoon kuin kodin puhtaanapitoon.

 

Käytä päivittäin omien tuntemuksien ja fiiliksen mukaan. Helpoin tapa on laittaa öljypisarat diffuuseriin ja levittää öljyn taikaa huoneilmaan.

 

Tutustu eteerisiin öljyihin täältä.

 

Kun haluat lisätietoja Young Livingin öljyistä, ota yhteyttä. Tuotteita voit tilata suoraan käyttämällä ID-tunnustani 12988403. Autan sinua valitsemaan sinun tarpeisiisi sopivat öljyt ja käyttämään niitä.

 

Myös ystäviäsi ja tuttaviasi saattaa kiinnostaa sinun muuttunut olemuksesi, sillä öljyt tosiaan muuttavat meitä. Kerro ja suosittele ja tule mukaan meidän ihanaan öljyilijöiden joukkoon!

 

Facebook-sivulle päivitän tietoja tulevista öljyilloista. Ole kuulolla!