Mikroverenkierto on jakelujärjestelmä, joka huolehtii jokaisen kehomme solun ravinteiden ja hapen saannista ja aineenvaihduntatuotteiden poistamisesta. Turvotus, epämääräiset kiputilat, väsymys ja energiatason lasku ovat tyypillisiä mikroverenkierron häiriöistä kertovia oireita. Ennaltaehkäisyn lisäksi fysikaalinen verisuoniterapia eli BEMER-hoito sopii tukihoidoksi lääketieteellisille hoidoille. Terapia auttaa kehoa toipumaan erilaisista stressi- ja kuormitustilanteista ja se nopeuttaa traumojen ja leikkausten jälkeistä toipumista sekä urheilusuorituksen jälkeistä palautumista. Hoito sopii kaikenikäisille ja kuntoisille; myös eläimet hyötyvät hoidosta.

 

Fysikaalinen verisuoniterapia eli BEMER-hoito suunnitellaan asiakkaan kunnon ja tarpeen mukaan. Hoito kestää muutamasta minuutista lähes puoleen tuntiin. Hoito annetaan isolla hoitoalustalla ja lisäksi voidaan käyttää kohdennettuja hoitoja. Hyvä hoitovaste saadaan noin kolmella käyntikerralla per viikko usean viikon ajan. Paras hoitovaste saadaan, kun laite on asiakkaalla kotona ja sitä käytetään aamuin illoin annettujen ohjeiden mukaisesti.

 

Terapia täydentää tehokkaasti kliinisiä hoitomuotoja ja sopii monien kroonisten sairauksien tukihoidoksi. Osta omaksi tai vuokraa ja kokeile. Opastan ja neuvon sinua laitteen käytössä.

 

TARINAT

Asiakaskokemuksia  fysikaalisesta BEMER-terapiasta voit lukea blogista hellisolujasi.fi

ASIANTUNTIJALUENNOT

Olet tervetullut osallistumaan asiantuntijaluennoille verkossa omalta kotisohvaltasi. Saat syventävää tietoa mikroverenkierrosta ja sen merkityksestä. Kerromme miksi sen toiminta on niin tärkeää ja mitä sen hyväksi voi tehdä. Käsittelemme terveyttä erilaisin teemoin lään erityisesti mikroverenkierron kannalta ja perehdymme fysikaaliseen verisuoniterapiaan terveyden tukena. Ota yhteyttä, niin valitaan sinua kiinnostava teema!

Virtaa ja enemmän energiaa! Voi hyvin.