Olen toiminut terveysalan yrittäjänä vuodesta 2003. Uuden urani terveyden parissa löysin työskenneltyäni liki 30 vuoden ajan erilaisissa tehtävissä tukkukaupan, pankin ja ympäristöalan yrityksissä.

 

Mieheni kanssa kaksin eletään kera kissan. Yhteisiä vuosia kertynyt yli 40.  Aikuiset lapset, poika ja tytär, asuvat omillaan.

 

Hyvinvointialan ura alkoi opiskelemalla töiden ohessa erikoishermoratahierojaksi. Valmistuin 2002. Siitä lähtien olen opiskellut uusia hoitomuotoja ja täydentänyt jo osaamaani. Mm. koulutettu hieroja (2006) Kalevalainen jäsenkorjaaja (2008), Trager-terapeutti (2009) sekä monia täydennyskoulutuksia. Muita kursseja ja koulutuksia löytyy lukuisa joukko. Tämä tie on päättymätön; kiinnostus ja lisääntyvä ymmärrys ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista vie yhä syvemmälle ja syvemmälle. Olen nauttinut työstäni hoitajana, kiitos siitä ihanille asiakkaille! Osa on ollut matkassa mukana alkuhetkistä lähtien. Ja matka jatkuu…

 

Fysikaaliseen BEMER®-terapiaan tutustuin kollegani suosituksesta. Laitteet ovat olleet omassa ja perheen käytössä jo vuodesta 2010. Olen BEMER-laitteiden jälleenmyyjä. Minulta voi myös vuokrata BEMER-hoitolaitteen kotikäyttöön.

 

Asiakkaani saavat nauttia BEMER®-terapiasta antamieni hoitojen yhteydessä. Moni heistä on hankkinut laitteen henkilökohtaiseen käyttöön pitääkseen itsestään ja läheisistään hyvää huolta.

 

Hyvinvointiin liittyvää kirjallisuutta luen paljon ja jotain päätyy aina myös asiakkaiden hyödyksi. Tietoa on nykyään hyvin saatavilla, pulmana onkin juuri sen oikean tiedon löytäminen ja ennen kaikkea sen soveltaminen omaan käyttöön. Olemme kaikki ainutlaatuisia, yksi sopii yhdelle, toinen toiselle.

 

 

Kävely, pyöräily ja pilates pitävät kehon kunnossa. Viimeisin löytöni on kundaliinijooga, jota olen kokeillut muutamia kertoja. Trager on johdattanut kevyempään ja vapaampaan tapaan olla ja liikkua kehoa kuunnellen. Liikunnan pitää ravita myös mieltä. Suosittelen luomuliikuntaa kaikille! Kehomme on luotu liikkumaan. Oletko Sinä jo löytänyt oman liikuntalajisi?

 

Don’t let your Dreams be Dreams. –Jack Johnson