Young Living on  johtava eteeristen öljyjen tuottaja. Siemenestä sinettiin -prosessi varmistaa, että saat aina tasalaatuiset ja puhtaista raaka-aineista tislatut 100 % eteeriset öljyt.

 

Rakkaudella kerätyistä viljellyistä ja villinä kasvaneista kasveista, yrteistä ja puista valmistetut eteeriset öljyt ovat väkeviä kasviuutteita, joita tuotetaan höyrytislauksella, kylmäpuristuksella tai pihkaa juoksuttamalla. Nämä puhtaat eteeriset öljyt ovat todella paljon voimakkaampia kuin kasvit, joista ne on  uutettu.

 

Saatavilla on satoja yksittäisiä öljyjä,  tarkoin mietittyjä öljysekoituksia ja öljyjä sisältäviä tuotteita.  Kaikissa tuotteissa on juuri oikea luonnollisten ainesosien koostumus, joka maksimoi tuotteiden vaikutukset. Eteeriset öljyt soveltuvat jokaiseen päivään ja moniin eri tilanteisiin, niin aromaterapiaan, henkilökohtaiseen kauneudenhoitoon kuin kodin puhtaanapitoon.

 

Käytä päivittäin omien tuntemuksien ja fiiliksen mukaan. Helpoin tapa on laittaa öljypisarat diffuuseriin ja levittää öljyn taikaa huoneilmaan.

 

Tutustu eteerisiin öljyihin täältä.

 

 

Öljyjen käyttö on helppoa! Saat minulta aloitusoppaan, jolla pääset alkuun. Olen mielelläni apunasi ja tutustutan sinut myös erilaisiin fb-ryhmiimme, joihin voit liittyä oman mielenkiintosi mukaan. Ne ovat tulvillaan informaatiota ja käyttäjäkokemuksia. Saat nopeasti apua erilaisiin kysymyksiin kokeneilta öljyilijöiltä.

Liity mukaan ja aloita matkasi luonnollisempaan ja puhtaampaan elämäntapaan NYT. Ihana saada sinut mukaan!

Tervetuloa mukaan! Ihanaa öljymatkaa Sinulle!