Facebook-sivulle päivitän tapahtumat, mielenkiintoisia uutisia terveydestä ja hyvinvoinnista ja paljon muuta. KÄY KURKKAAMASSA!

Marraskuu 2020

Erikoinen vuosi lähestyy loppuaan. Vuoteen on mahtunut monenlaista. Yksi iso asia on ollut uuden oppiminen. Myös minä olen joutunut opettelemaan uusia digitaitoja, toisaalta ihan mukavaa, mutta ei kuitenkaan minun ominta aluetta.

BEMER-terveysluennotkin ovat siirtyneet kotisohvalta kuunneltavaksi ja katseltavaksi. Kun terveys kiinnostaa, niin pyydäpä minulta linkki, jolla pääset tutustumaan yhteen terveytemme kannalta tärkeimpään asiaan, nimittäin mikroverenkiertoon ja miten voit tukea sen toimintaa. Luennon voit katsoa, kun sinulle sopii!

Helmikuu 2020

Lauantaina 29.2.2020 on karkauspäivä! Olet silloin tervetullut tutustumaan eteerisiin öljyihin, niiden mahdollisuuksiin tukea terveyttämme ja hyvinvointiamme luonollisella tavalla ja opit myös miten lemmikitkin öljyilee. Kyllä, eläimet rakastavat öljyjä! Lisätietoja saat Öljydynastian facebook-sivulta! Ota yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan! Tilaisuus on sinulle maksuton.

Helmikuu 2020

Kouvolassa BEMER asiakasilta, johon ovat tervetulleita kaikki terveydestä kiinnostuneet niin fysikaalista verisuoniterapiaa jo käyttävät tai siitä kiinnostuneet. Aika: ti 18.2.2020 klo 18-19.30. Paikka: Scandic Kouvola. Ilmoittaudu ennakkoon minulle.

Syyskuu 2018

Avaan pian Facebookissa eteerisistä öljyistä ja luonnollisesta, kemikaalittomasta elämäntavasta kiinnostuneille avoimen ryhmäsivun. Iloista ja mukavaa, terveyttä ja hyvinvointia – positiiviselle energialla! Laitan tarkempaa tietoa tänne, kun ryhmän sivut aukeavat!

***

RAINDROP KOTIKÄYTTÖÖN -KURSSI KOUVOLASSA

Raindrop Kotikäyttöön -kurssilla opit tekemään Raindrop-aromahieronnan Young Livingin eteerisillä öljyillä.

Raindrop on yksi tapa käyttää Young Living -öljyjä ja se on tärkeä osa öljyilijän arkipäivää. Siinä jalkapohjiin ja selkään levitetään perinteisiä tekniikoita käyttäen yhteensä n. 85 tippaa terapeuttisen laadun eteerisiä öljyjä, jotka tukevat terveyttämme ja vahvistavat kehon itsesäätelymekanismeja. Tekniikka on helppo eikä sen oppiminen edellytä erityistaitoja. Raindrop-aromahieronta on ihana sekä tehdä että vastaanottaa

Aika: lauantai 27.10.2018 klo 9.30-17
Paikka: Kouvola, ilmoitetaan myöhemmin
Opettaja: Merja Vidgren

Lisätiedot suoraan minulta tai seuraa facebook-sivuani.

***

MUUTOKSIA WELLAMO HOITOHUONEEN HOITOVALIKOIMAAN

Ihana kesä, ihana syksy. Muutoksia Wellamo hoitohuoneen hoitovalikoimaan: hieronta poistuu valikoimista, joten uusia asiakkaita en enää ota. Vanhat, uskolliset asiakkaani ovat edelleen sydämellisesti tervetulleita myös hierontaan.

***

UUTTA WELLAMO HOITOHUONEELLA

Young Living Raindrop Technique – aromaterapia

Raindrop-hoito

Hoito tehdään Young Livingin korkealaatuisilla eteerisillä öljyillä. Tämä lempeä ja kokonaisvaltainen hoito tukee terveyttä ja yleistä hyvinvointia. Rentouttaa ja tasapainottaa kehoa ja mieltä. Siinä jalkapohjiin ja selkään levitetään perinteisiä tekniikoita käyttäen yhteensä n. 85 tippaa terapeuttisen laadun eteerisiä öljyjä, jotka tukevat terveyttämme ja vahvistavat kehon itsesäätelymekanismeja.

Varaa aika ja tule kokeilemaan! Hienoja asiakaskokemuksia mm. unenlaatuun, unennäkemiseen, aineenvaihduntaan, rentoutumiseen. Kaikille erilainen.

Kesäkuu 2018

WELLAMO HOITOHUONEEN KESÄN AUKIOLO

Wellamo hoitohuone on suljettu kesällä ajalla  22.6. – 31.8.2018.
Kaikki ajat juhannukseen saakka on varattu.
Toivotan sinulle ja läheisillesi hyvää juhannusta ja rentouttavaa kesää!
– Maarit

Maaliskuu 2018

SISÄINEN NUORUUS – LUENTO

Verenkierron hyvä toiminta pitää kehon nuorekkaana.

BEMER Fysikaalinen verisuoniterapia

Tiistai  20.3.2018 klo 18-19.30 Cumulus City,
Kouvolankatu 11, 45100 Kouvola. 

Kehomme 100 biljoonaa solua pitävät meidät nuorekkaina tai vanhentavat meidät
ennen aikojaan. Kuinka hyvin solusi saavat happea ja ravinteita? Miten verenkiertosi
toimii? Kuinka voin itse vaikuttaa nuorekkaana pysymiseen?

Miten ikääntyä terveenä ja toimintakykyisenä? Miten tukea elimistöä selviytymään
arjesta ja stressistä mahdollisimman hyväkuntoisena?

BEMER-terapia on suunniteltu tukemaan verenkierron järjestelmän tärkeimmän
osan, mikroverenkierron toimintaa.

Luento on sinulle maksuton. Järjestelyjen vuoksi ilmoittauduthan mahdollisimman pian.
Olet tervetullut yksin, puolisosi tai ystäväsi kanssa.

Varaa paikkasi viimeistään 19.3.2018, p. 040 779 7988.

***

HYVINVOIVA MINÄ -MESSUTAPAHTUMA
Hyvinvoiva minä – tapahtuma Kouvolan Aikuiskoulutuskeskuksessa, Taitajantie 2
sunnuntaina 18.3.2018 klo 10-18.  Olen paikalla klo 10-16. Pääset kokeilemaan BEMER-terapiaan
ja tutustumaan itsehoitolaitteisiin. Tervetuloa!

Tammikuu 2018                                      

Young Living Savvy Minerals mineraalimeikit nyt Suomessa!

Savvy Minerals

Meikit ovat kemikaalittomia, vegaaniystävällisiä, gluteenittomia
eikä niitä ole testattu eläimillä.Tutustu youngliving.com!

Joulukuu 2017

Joulu on taas, joulu on taas, astiat täynnä puuroo…
Hyvää Joulun Aikaa ja Onnea vuodelle 2018!

Vuosi 2018 tarjoaa uusia mahdollisuuksia niille, jotka osaavat niihin tarttua. Uusi vuosi tuo uusia tuulia myös yritykseni toimintaan. Unelmat ja tavoitteet vuodelle 2018 ja lähivuosille ovat selvillä, aikataulutus vielä hieman kesken. Niistä lisää myöhemmin.

Lokakuu 2017

UUTTA! YOUNG LIVING ETEERISET ÖLJYT LÖYTÄNEET TIENSÄ LUOKSENI.

Ihanat Young Livingin eteeriset öljyt ovat löytäneet tiensä luokseni. Young Living on  johtava eteeristen öljyjen tuottaja ja Siemenestä sinettiin -prosessi varmistaa, että saat aina tasalaatuiset ja puhtaista raaka-aineista tislatut 100 % eteeriset öljyt.

Rakkaudella kerätyistä viljellyistä ja villinä kasvaneista kasveista, yrteistä ja puista valmistetut eteeriset öljyt ovat väkeviä kasviuutteita, jota tuotetaan höyrytislauksella, kylmäpuristuksela tai pihkaa juoksuttamalla. Nämä puhtaat eteeriset öljyt ovat todella paljon voimakkaampia kuin kasvit, joista ne on  uutettu. Saatavilla on satoja yksittäisiä öljyjä,  tarkoin mietittyjä öljysekoituksia ja öljyjä sisältäviä tuotteita.  Kaikissa tuotteissa on juuri oikea luonnollisten ainesosien koostumus, joka maksimoi tuotteiden vaikutukset. Eteeriset öljyt soveltuvat jokaiseen päivään ja moniin eri tilanteisiin, niin aromaterapiaan, henkilökohtaiseen kauneudenhoitoon kuin kodin puhtaanapitoon.

Suosittelen lämpimästi!