Siirry suoraan sisältöön

Eteeriset öljyt & Young Living

Young Living on maailman johtava eteeristen öljyjen tuottaja. Siemenestä sinettiin laatuprosessi varmistaa, että saat aina parasta laatua ja ehdottoman puhtaita 100 prosenttisia eteerisiä öljyjä. Mielestäni maailman parhaita. Kokeile ja totea itse.

Ihanat Young Livingin eteeriset öljyt löysivät minut jo monta vuotta sitten. Tilasin Premium Aloituspakkauksen ja liityin samoin tein kuukausitilaajaksi eli ER-tilaajaksi, koska halusin oikeasti muutosta. Joka kuukausi valitsen mitä tuotteita pakettiini haluan ja innokkaana odottelen sitä saapuvaksi. Aluksi tilasin vain eteerisiä öljyjä, mutta pikku hiljaa olen tutustunut koko Young Livingin tarjoamaan valikoimaan, josta löytyykin melkein kaikki puhtaat, luonnonmukaiset tuotteet meidän perheen tarpeisiin.

Öljyjen mukana olen saanut niin paljon: puhtaat ja luonnonmukaiset tuotteet kotiin, samanhenkisiä ystäviä, upeita koulutuksia, iloa ja energiaa ja uuden työn. Aitous, luonnonmukaisuus ja puhtaus on noussut ihan uuteen merkitykseen näiden öljyjen kautta.

YOUNG LIVING ELÄMÄNTAPANA

Young Living elämäntapana tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että Young Livingin tuotteet ja erityisesti eteeriset öljyt ovat osa perheemme päivittäistä arkea.

Young Living on minulle myös työ. Mahdollisuus toteuttaa uusia unelmia, auttaa muita hyvinvoinnin polulle ja auttaa heitä toteuttamaan heidän unelmiaan. Young Living on mahdollisuus muutokseen myös Sinulle.
Mielelläni autan Sinua!

Varaa aika ja tule tutustumaan yksin tai kaverin kanssa
tai järjestä ystävillesi öljyilta.

Alla olevasta linkistä voit tutustua yhtiöön ja tuotteisiin.
Sivulta voit myös avata oman jäsentilin.
Brand Partner tunnukseni on 12988403. Tarvitset sitä tilin luomiseen.
https://www.youngliving.com/fi_FI

Tässä linkki tuotekuvastoomme!
https://issuu.com/yleurope/docs/combo-product_guide-wv1-fi