Siirry suoraan sisältöön

Miten minä voin?

Miten minä voin? Kysymys, joka meidän jokaisen pitäisi esittää itsellemme aika ajoin.

Monet krooniset sairaudet kehittyvät useiden vuosien aikana. Saamme pieniä muistutuksia ja vinkkejä siitä, että kaikki ei ole ihan okei. Pysähdymmekö kuuntelemaan näitä kuiskauksia ja ymmärrämmekö, että nyt olisi korkea aika ryhtyä toimeen?

Nyt kun itselle on ikää jo karttunut, niin entistä tärkeämmäksi koen oman terveyden ja sen mukanaan tuoman elämänlaadun. Minun tavoitteeni on elää pitkään ja terveenä. Tai sanotaanko toisin päin: terveenä pitkään. Sama tavoite on varmasti sinulla, meillä jokaisella.


Työuraa minulla on takana tukkukaupan, pankin, ympäristöalan ja viimeiseksi säätiön palveluksessa yhteensä useita vuosikymmeniä. Tarkalleen 44. Nyt olen jo eläkkeellä palkkatöistä, mutta töitä teen edelleen oman yritykseni kautta. Perustin toiminimen 20 vuotta sitten, kun opiskelin hyvinvointialalle. Sinne päädyin, kun etsin apua omiin vaivoihini. Kiinnostus kasvoi haluksi tietää enemmän syistä vaivojen ja sairauksien taustalla.

Valmistuin erikoishermoratahierojaksi vuonna 2002 ja siitä lähtien olen etsinyt uusia tapoja auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Mm. koulutettu hieroja (2006) Kalevalainen jäsenkorjaaja (2008), Trager-terapeutti (2009) sekä monia, monia muita täydennyskoulutuksia mm. NLP Practitioner ja muita lyhyempiä kursseja. Ravinnon merkitys terveydelle on erityisen kiinnostavaa ja erilaisilla verkkokursseilla kartutan koko ajan tietämystäni. Hoitoja teen vielä jonkin verran supistetulla valikoimalla. Niistä voit lukea Hoidot-osiossa.

Tällä hetkellä Young Livingin eteeriset öljyt ovat lähellä sydäntäni! Voi miten ihminen voikin olla niin innostunut noista pienen pienistä luontoäidin aarteita täynnä olevista öljypulloista. Niiden mukana on avautunut uusi ja rikas maailma. Ihana öljy-maailma. Ja öljy-yhteisö. Niin paljon uutta opittavaa, niin mielenkiintoista ja niin mukaansa tempaavaa. Olet sydämellisesti tervetullut hyvinvoinnin polulle ja iloiseen joukkoomme!

Fysikaaliseen BEMER® -verisuoniterapiaan tutustuin kollegani suosituksesta. Meidän perhe on vannoutunut BEMER®-terapian käyttäjä jo vuodesta 2010. Olen myös BEMER Partner eli edustan ja jälleenmyyn BEMER-hoitolaitteita.

Terveys ja hyvä elämänlaatu ovat lopulta ne tärkeimmät asiat. Olen kokenut mielenkiintoisena ja mielekkäänä tehdä tätä työtä ja auttaa kanssakulkijoitani.

Kun voit hyvin, olet elinvoimainen ja energinen, kehosi on kivuton ja vahva ja mielesi on joustava.

Kirjoitan blogiini pieniä juttuja hyvinvoinnin maailmasta. Käy kurkkaamassa!

 • Aromaterapiaa kotona
  Eteeristen öljyjen aromaterapeuttisella käytöllä on pitkät perinteet muun muassa Englannissa, Saksassa ja Ranskassa. Keski-Euroopassa aromaterapiaa käytetään myös sairaaloissa ja hoitokodeissa. Aromaterapia on täydentävä eli CAM-hoito, jolla tasapainotetaan kehoa, mieltä ja psyykeä. Ymmärtääkseni Suomessa aromaterapia ei vielä ole kovin tunnettu hoitomuoto. Miksi näin? Eteerisiä öljyjä on tutkittu paljon ja niiden kemiaa on hyödynnetty synteettisiä lääkkeitä valmistettaessa.… Lue lisää »Aromaterapiaa kotona
 • Luonnollisia itsehoitomenetelmiä – höyryhengitystä ja nenähuuhtelua
  Taas eletään sitä aikaa, kun erilaiset taudit kiertävät keskuudessamme. Viime syksyn ja tämän alkutalven aikana niitä tuntuu kiertäneen todella paljon, varsinkin monessa lapsiperheessä on oltu kovilla. Yhdestä taudista on tuskin selvitty, kun uusi on jo tarttunut.   Itse olen onneksi toistaiseksi välttynyt noilta taudeilta. Kun nuha tai flunssa pääsee yllättämään ja tulee tukkoisuutta, limaa kertyy… Lue lisää »Luonnollisia itsehoitomenetelmiä – höyryhengitystä ja nenähuuhtelua
 • Ovatko eteeriset öljyt turvallisia?
  Eteeriset öljyt ovat luontoäidin lahja meille ja huomaat pian, että ne ovat yllättävän tehokkaita ja ne voivat myös olla voimakkaampia kuin odotit. Ne ovat kuitenkin täysin turvallisia käyttää, kun opettelet ja huomioit muutaman perusasian. Eteeristen öljyjen käytössä öljyn laatu on ratkaisevassa asemassa. Nämä ohjeistukset koskevat Young Livingin eteerisiä öljyjä, jotka ovat puhtaita ja erittäin laadukkaita, mielestäni maailman parhaita.
 • Tuoksut rauhoittavat ja rentouttavat – Young Living Stress Away
  Eteeriset öljyt ovat voimakkaita, kasveista tislattuja haihtuvia öljyjä. Ne vaikuttavat meihin monella eri tasolla. Tuoksuttelemalla eteerisiä öljyjä niiden vaikutus on erittäin nopea. Kun hengitetään eteerisiä öljyjä, ne kulkeutuvat aivojen limbiseen järjestelmään.
 • Toimiva mikroverenkierto – avain hyvään terveyteen
  Väsymys, kipu, heikko palautuminen, unihäiriöt ja verenpaine ovat esimerkkejä heikosta tai häiriintyneestä mikroverenkierrosta. Mehän emme tunne miten veri virtaa verisuonissamme.