Siirry suoraan sisältöön

Miten minä voin?

Miten minä voin? Kysymys, joka meidän jokaisen pitäisi esittää itsellemme aika ajoin.

Monet krooniset sairaudet kehittyvät useiden vuosien aikana. Saamme pieniä muistutuksia ja vinkkejä siitä, että kaikki ei ole ihan okei. Pysähdymmekö kuuntelemaan näitä kuiskauksia ja ymmärrämmekö, että nyt olisi korkea aika ryhtyä toimeen?

Nyt kun itselle on ikää jo karttunut, niin entistä tärkeämmäksi koen oman terveyden ja sen mukanaan tuoman elämänlaadun. Minun tavoitteeni on elää pitkään ja terveenä. Tai sanotaanko toisin päin: terveenä pitkään. Sama tavoite on varmasti sinulla, meillä jokaisella.


Työuraa minulla on takana tukkukaupan, pankin, ympäristöalan ja viimeiseksi säätiön palveluksessa yhteensä useita vuosikymmeniä. Tarkalleen 44. Nyt olen jo eläkkeellä palkkatöistä, mutta töitä teen edelleen oman yritykseni kautta. Perustin toiminimen 20 vuotta sitten, kun opiskelin hyvinvointialalle. Sinne päädyin, kun etsin apua omiin vaivoihini. Kiinnostus kasvoi haluksi tietää enemmän syistä vaivojen ja sairauksien taustalla.

Valmistuin erikoishermoratahierojaksi vuonna 2002 ja siitä lähtien olen etsinyt uusia tapoja auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Mm. koulutettu hieroja (2006) Kalevalainen jäsenkorjaaja (2008), Trager-terapeutti (2009) sekä monia, monia muita täydennyskoulutuksia mm. NLP Practitioner ja muita lyhyempiä kursseja. Ravinnon merkitys terveydelle on erityisen kiinnostavaa ja erilaisilla verkkokursseilla kartutan koko ajan tietämystäni. Hoitoja teen vielä jonkin verran supistetulla valikoimalla. Niistä voit lukea Hoidot-osiossa.

Tällä hetkellä Young Livingin eteeriset öljyt ovat lähellä sydäntäni! Voi miten ihminen voikin olla niin innostunut noista pienen pienistä luontoäidin aarteita täynnä olevista öljypulloista. Niiden mukana on avautunut uusi ja rikas maailma. Ihana öljy-maailma. Ja öljy-yhteisö. Niin paljon uutta opittavaa, niin mielenkiintoista ja niin mukaansa tempaavaa. Olet sydämellisesti tervetullut hyvinvoinnin polulle ja iloiseen joukkoomme!

Fysikaaliseen BEMER® -verisuoniterapiaan tutustuin kollegani suosituksesta. Meidän perhe on vannoutunut BEMER®-terapian käyttäjä jo vuodesta 2010. Olen myös BEMER Partner eli edustan ja jälleenmyyn BEMER-hoitolaitteita.

Terveys ja hyvä elämänlaatu ovat lopulta ne tärkeimmät asiat. Olen kokenut mielenkiintoisena ja mielekkäänä tehdä tätä työtä ja auttaa kanssakulkijoitani.

Kun voit hyvin, olet elinvoimainen ja energinen, kehosi on kivuton ja vahva ja mielesi on joustava.

Kirjoitan blogiini pieniä juttuja hyvinvoinnin maailmasta. Käy kurkkaamassa!

  • Eteeriset öljyt ja laatu
    Puhtaat, luonnonmukaisesti viljellyt eteeriset öljyt ovat niin paljon enemmän kuin vain tuoksuja. Kun haluat kokeilla eteerisiä öljyjä hyvinvointisi tukena, niin muista, että LAATU on kaiken A ja O. Voit olla varma, että muutaman euron öljypullo ei ole edes kokeilemisen väärtti. Säästä sekin raha ja osta laatua!
  • Eteeriset öljyt – Mitä ne ovat?
    Eteeriset öljyt eli haihtuvat öljyt ovat kasviuutetiivisteitä, joita saadaan viljeltynä tai villinä kasvista kasveista, yrteistä ja puista. Ne on taiten ja huolella valmistettu höyrytislaamalla, kylmäpuristamalla tai pihkaa juoksuttamalla. Eteeriset öljyt ovat hyvin tiiviitä, ne ovat paljon tehokkaampia kuin kasvit, joista ne on eristetty.