Siirry suoraan sisältöön

BEMER

Hoitolaitteita on kaksi BEMER® Classic Set ja Pro Set. Laitteiden toimintaperiaate on sama, erot ovat varustelussa ja käyttöominaisuuksissa.

BEMER® -laitteet parantavat heikentynyttä pumppausliikettä pienissä ja erittäin pienissä verisuonissa eli mikroverenkierrossa. Tästä seuraa, että verenkierto jakautuu paremmin ja solut saavat tarvitsemansa ravintoaineet ja hapen. Myös aineenvaihdunta paranee ja kuonanpoisto tehostuu. BEMER® -terapia on kokonaisvaltainen hoito, jonka vaikutus saadaan parantuneen mikroverenkierron kautta.

Laitteen hankintaan sisältyy aina käyttöopastus ja käytönaikainen neuvonta, jolloin saat laitteestasi täyden hyödyn.

BEMER® -terapia on yksi tehokkaimmista hoitomuodoista ja siksi se on yhä useamman fysioterapeutin, hierojan tai muun hoitoalan ammattilaisen käytössä.

Yrittäjä, muista myös oma hyvinvointisi henkilökuntaasi unohtamatta!

Stessi, unettomuus, epämääräiset kivut ja säryt. Kokeile BEMER-terapiaa, ongelmana saattaa olla heikentynyt mikroverenkierto.

Ota yhteyttä, niin jutellaan sinun tilanteestasi ja kartoitetaan, olisiko BEMER avain sinulle parempaan hyvinvointiin.

Kumppanisivustoltani voit lukea tarkemmin fysikaalisesta BEMER®-verisuoniterapiasta.
https://kemppinen.bemergroup.com

Sinua varmasti kiinnostaa millaista apua ihmiset ovat saaneet?

Tässä muutaman tyytyväisen asiakkaamme kommentti. Koko artikkelit voit lukea Helli solujasi -blogista. Samasta osoitteesta löydät monen monta muutakin asiakaskokemusta. https://hellisolujasi.fi

Virve ”Vicky” Rostia BEMER-terapia on auttanut monella tavalla mm. palautumisessa ja liikunnassa. Golf-kierrokset ovat pitkiä, kolmen neljän tunnin rupeamia, joten sen jälkeen jalat, kädet ja koko kroppakin saattavat olla aika väsyneen ja painavan tuntuisia. Lyöntien kiertoliike voi myös rasittaa niveliä. ”Otan golf-kierroksen jälkeen pidemmän hoito-ohjelman ja huomaan selvästi, että palaudun sen jälkeen nopeammin. Jos polvi alkaa vihoitella, olen saanut BEMERin paikallishoidolla kivun hienosti pois.”

”Paranin suhteellisen normaaliin toimintakuntoon neljässä viikossa, puolet lyhyemmässä ajassa kuin ortopedi oli ennustanut, enkä tarvinnut särkylääkkeitä. Neljän viikon kuluttua pystyin liikkumaan hyvin ja kantamaan vettä sekä puita torpallani”, kertoo Ulla Rytökoski parantumisestaan. Hän kaatui hiihtoladulla ja siitä aiheutui poikittaisen lantionluun murtuma ja kudosten verenvuoto.

KOKEILE BEMER-TERAPIAA KAIKESSA RAUHASSA KOTONASI

Stressi, unettomuus, epämääräiset kivut ja säryt. Kokeile BEMER-terapiaa, ongelmana saattaa olla heikentynyt mikroverenkierto.

Meillä on aivan ainutlaatuinen mahdollisuus saada joko BEMER Classic tai Pro Set kokeiltavaksi kotona ennen ostopäätöstä. Uusi laite tilataan kauttani ja tällä hetkellä testausaika on 8 viikkoa.

Ota yhteyttä niin jutellaan sinun tilanteestasi ja kartoitetaan, olisiko BEMER avain sinulle parempaan hyvinvointiin.

BEMER® HORSE SET

BEMER® Horse Set on nimensä mukaisesti tarkoitettu hevosten hoitoon. Se tukee paranemisprosesseja, edistää palautumista ja sitä voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi. Hevosesi voi rentoutua helpommin ja palautua paremmin.

Tässä yksi artikkeli BEMER-terapian käytöstä ravitalilla. Antti Ojanperän valmennettavilla positiivisia kokemuksia BEMER-terapiasta.
https://hellisolujasi.fi/antti-ojanperan-valmennettavilla-positiivisia-kokemuksia-bemer-terapiasta/

Tule osaksi BEMER-perhettä

Ryhdy yrittäjäksi toisten yrittäjien joukkoon. Terveystuotteiden myynti on voimakkaassa kasvussa kaikkialla maailmassa. Itse kukin meistä haluaa pysyä terveenä ja elinvoimaisena mahdollisimman pitkään ja nauttia elämästä. BEMER kumppanina olet terveyden ytimessä.
Olet tervetullut joukkoomme!

Koulutamme Sinut työhösi, terveysalan tuntemus ei ole välttämätön.

Lue lisää tästä linkistä:
https://kemppinen.bemergroup.com/fi_FI/kirjautuminen/rekisterointi-yleiskuva

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä. Kerron mielelläni tarkemmin liiketoimintatavastamme.