Siirry suoraan sisältöön

START. LOVE. SHARE.

  • tehnyt

Start. Love. Share.  Aloita. Rakastu. Jaa. Tällä teemalla aloitimme Young Living vuoden 2023. Ensin täytyy aloittaa, jotta voi rakastua ja kun on rakastunut ei voi olla jakamatta! Näin meistä moni aloittaa Young Livingin liiketoiminnan vähän kuin vahingossa. Kun sinä innostuneena kerrot omia kokemuksiasi, niin kohta kaverit kyselee, että mistä näitä saa!

Eteeriset öljyt tulivat meidän perheeseen vauhdilla. Ja koska se oli rakkautta ensi nuuhkaisulla, niin pakkohan niistä on kertoa muille. Ensimmäinen öljyilta pidettiin muutaman kuukauden päästä siitä, kun tilasin aloituspakkauksen. Ihan mukavasti oli innostunutta porukkaa koolla kuulemassa eteerisistä öljyistä. Muutama tilasi heti omat öljyt ja sillä tiellä ollaan. Edelleen kerron öljyistä ja kaikesta siitä mitä Young Livingillä on meille tarjota. Jos kukaan ei olisi kertonut minulle, niin kovin olisi toisenlaista arki nyt kuuden vuoden jälkeen.

Olin jo vuosikymmeniä sitten vaihtanut deodorantin alumiinittomaan, ostin mielestäni hyviä, luonnonmukaisia tuotteita ihonhoitoon, hiustenpesuun ja katsoin minkälaisilla aineilla pesin pyykit ja kodin. Tarkkana sai olla koko ajan, koska tuotteiden sisällöt muuttuivat, eikä pakkausselosteissa valitettavasti edes tarvitse mainita kaikkia käytettyjä ainesosia.  Markettien hyllyt ovat täpösen täynnä erilaisia puhtaanapitoon liittyviä tuotteita; joka tarkoitukseen omansa.

Thieves House Hold Cleaner (yleispesuainetiiviste)


Nyt meillä on oikeasti kemikaaliton koti ja se on vieläpä helppoa ja yksinkertaista, kiitos Young Livingin. Meillä on ihanat eteeriset öljyt luomaan hyvää tunnelmaa ja iloa kotiimme ja ympäristöömme.  Tärkeä osa kemikaalitonta kotia ovat Thieves-sarjan tuotteet, jotka ovat ekologisia, kasvipohjaisia, luonnonmukaisia ja sisältävät eteerisiä öljyjä. Ja ne kaikki tuoksuvat niiiiiin hyvälle! Otetaan esimerkiksi Thieves-yleispesuaine; tarvitset vain tämän yhden pullon siivouskomeroosi! Sillä peset kotona ihan kaiken, myös auton, veneen, kasvihuoneen jne.  

Thieves-eteerisestä öljysekoituksesta ja sen synnystä ja Thieves-tuotesarjasta voit lukea lisää täältä.

Muutos on mahdollista sinullekin. Minkä muutoksen parempaan sinä teet tänään?

Jos kiinnostuit meidän tuotteista, niin ota yhteyttä, jutellaan. Olen apunasi, kun mietit mistä sinun kannattaisi aloittaa.

-Maarit
Hyvinvointiopas | Young Living Brand Partner #12988403


Rekisteröidy ja aloita oma hyvinvointimatkasi täältä.