Siirry suoraan sisältöön

Young Living palkitsee

  • tehnyt

Young Living palkitsee


Kun avaat Young Living -jäsentilin, voit tehdä kertatilauksen tai liittyä suoraan Essential Rewards -ohjelmaan eli kuukausitilaajaksi.

Essential Rewards on siis kuukausitilausohjelma ja mitä pidempään olet mukana, sitä enemmän keräät pisteitä ja saat hankittua Young Livingin tuotteita näillä pisteillä, maksat vain postikulut.

Milloin sinun kannattaa liittyä ohjelmaan? Jos minulta kysyt, niin ihan heti tietenkin! Kuukausitilaajana pääset heti hyvään alkuun muutoksen ja hyvinvoinnin tiellä. Me jo pidempään mukana olleet olemme apunasi, kun mietit mistä aloittaa ja miten jatkaa. Ja ainakin siinä vaiheessa, kun huomaat tilaavasi tuotteita melko usein – pienellä harkinnalla pystyt hyödyntämään ER-ohjelman edut.

Saat haluamasi tuotteet vaivatta kotiisi joka kuukausi. Voit muuttaa tilauksen sisällön kuukausittain ja valita kulloinkin tarvitsemasi tuotteet.

Ansaitset pisteitä jokaisesta Essential Rewards -tilauksestasi. Ensimmäisen kolmen kuukauden aikana ansaitset 10 % tilauksen PV-arvosta ja kun teet esimerkiksi 100 PV:n kuukausitilauksen, saat 10 pistettä. (Jokaisella YL-tuotteella on oma PV-arvo; 1 PV = 1 USA:n dollari)

ER-PISTEIDEN KERTYMINEN

1-3 kuukautta – 10 %
4-24 kuukautta – 20 %
25+ kuukautta – 25 %

Melkoinen bonusprosentti, vai mitä? Mulla on jo tuo 25 %.

Tilauksen tulee jatkua keskeytyksettä ja tilauksen arvon tulee olla vähintään 50 PV:tä. (Mikä tarkoittaa noin 60 euron tilausta.)

Minä liityin ER-tilaajaksi heti ensimmäisestä tilauksesta alkaen. Jouduin tätä kirjoitusta varten ihan tarkistamaan, kuinka kauan olen jo nauttinut ER-tilaajan eduista. Helmikuussa 2023 olen saanut paketin 66 kuukauden ajan! Vielä ei ole tullut hetkeä, jolloin olisi pitänyt miettiä, että mitä ihmettä tilaisin. Päinvastoin. Pitää hieman pidätellä että tilauksen arvo pysyy kohtuullisena. Meillä onkin käytössä shamppoot, hoitoaineet, saippuat, pesunesteet, siivoustuotteet, ihonhoitotuotteet, eteeriset öljyt, diffuuserit, ravintolisät, NingXiat. Kaikki puhtaita luonnontuotteita höystettynä eteerisillä öljyillä. Eipä tarvitse enää siivousainehyllyjen tai kemikaalihyllyjen luona tutkia ja arpoa mitä tuokin tuote pitää sisällään. Helpottaa elämää kummasti!

Kertyneet ER-pisteet käytän tuotteisiin. Ostan pisteillä ravintorikkaat NingXia Redit ja loput käytän esim. joululahjojen hankintaan. Varmaan tylsää lahjansaajien mielestä: taas näitä Young Livingin tuotteita! Mutta minä arvostan puhtaita tuotteita ja terveyttä ja hyvinvointia yli kaiken ja haluan jakaa sitä eteenpäin myös lahjojen muodossa! Ensi jouluna taas!

Ensimmäisen vuoden aikana ER-tilaaja saa myös lahjoja kolmen, kuuden ja yhdeksän kuukauden jälkeen. Kun on ollut ER-tilaaja vuoden yhtäjaksoisesti, saa Loyalty-öljyn. Loyalty on Young Livingin perustajan, D. Gary Youngin, erityisesti Essential Rewards -ohjelmaan luoma öljysekoitus!

Haluaisitko sinäkin kemikaalittoman kodin? Puhtaat eteeriset öljyt? Vai kenties lisätuloja? Mukavan luonnonmukaisuutta arvostavan yhteisön? Tätä kaikkea tarjoaa Young Living.
Tervetuloa mukaan öljyilemään!

– Maarit
Hyvinvointiopas | Young Living Brand Partner #12988403

Rekisteröidy ja tilaa omat puhtaat ja muuntelemattomat Young Living öljyt alla olevasta linkistä.
https://urly.fi/2ZUp