Siirry suoraan sisältöön

Tuoksut rauhoittavat ja rentouttavat – Young Living Stress Away

  • tehnyt

Eteeriset öljyt ovat voimakkaita, kasveista tislattuja haihtuvia öljyjä. Ne vaikuttavat meihin monella eri tasolla. Tuoksuttelemalla eteerisiä öljyjä niiden vaikutus on erittäin nopea. Kun hengitetään eteerisiä öljyjä, ne kulkeutuvat aivojen limbiseen järjestelmään.

Öljyt voivat sisältää satoja erilaisia yhdisteitä, joiden sisältämä informaatio analysoidaan ensin mantelitumakkeessa ja hippokampuksessa. Nämä molemmat alueet aivoissa käsittelevät myös muistia ja siksi monet tuoksut tuovatkin muistoja mieleen. Muistot puolestaan nostavat esiin tunteita.

Tuoksuilla voidaan siten vaikuttaa hyvinvointiin käyttäen erilaisia eteerisiä öljyjä eri tarkoituksiin: virkistämään, parantamaan keskittymiskykyä, rauhoittamaan, rentouttamaan, aamuväsymykseen, suruun. Kokeilemalla eri öljyjä, löytää parhaiten juuri ne itsellä toimivat.

Young Livingillä on runsas valikoima valmiita öljysekoituksia eri tarkoituksiin. Öljyn nimi jo kertoo millaiseen tarpeeseen se on suunniteltu. Helppoa meille käyttäjille! Öljysekoitusten tekeminen vaatii paljon tietoa, taitoa ja kokemusta. Gary Young – Young Livingin perustaja – on ollut yksi taitavimmista ellei taitavin sekoitusten tekijä. Hänen taitonsa on tunnustettu laajasti ammattilaisten piirissä sekä aromaterapiassa.. Sekoitusten tekeminen on kemian, mutta myös synergioiden ja öljyjen olemuksen tuntemista.

Gary Young

Stress Away – kuten nimikin kertoo – on tarkoitettu stressaaviin tilanteisiin. Se sisältää tarkoin valitut eteeriset öljyt kuten limetti, laventeli, seetripuu, vanilja, ocotea, kopaiba. Se on arkipäivän perusöljy ja siksi tämä öljy löytyy myös Young Livingin Aloituspakkauksesta. Stress Away tuoksuu hyvältä, se rentouttaa ja rauhoittaa, nostaa mielialaa. Sopii erinomaisesti myös henkilökohtaiseksi tuoksuksi. Hyvä tapa on tehdä oma laimennos roll-on pulloon ja pitää se aina saatavilla käsilaukussa tai työpöydän laatikossa ja rollailla tarvittaessa pulssipisteille, rintakehälle, niskakuoppaan tai tuoksutella suoraan pullosta.

Diffuuserissa eteeristen öljyjen tuoksu leviää kylmähöyrynä kotiin luoden rentouttavan ilmapiirin. Voit valita tuoksun voimakkuuden tippojen määrää säätelemällä. Kokeile esim. 1-3 tippaa Stress Awaytä ja lisää tippoja, jos haluat. Diffuuseri on hyvä tapa vaihtaa haitalliset tuoksukynttilät ja raikasteet luonnonmukaisiin hyvinvointia tuoviin öljyihin! Hyvä tapa käyttää eteerisiä öljyjä on myös sekoittaa niitä kasvo- tai ihovoiteisiin tai suihkugeeliin. Kokeile myös hierontaöljyyn ja anna puolisollesi rentouttava hieronta.

Unohdetaan arjen murheet ja hidastetaan vauhtia! Rollaillaan Stress Awaytä!